Najnowsze artykuły:
Według wyników badania Mediapanel w sierpniu br. blog AniaGotuje.pl odwiedziło 5,98 mln internautów, każdy spędził na stronie średnio 6 minut i 35 sekund. Witryna zanotowała 10,15 ...
Wyniki badania Mediapanel opracowane przez Wirtualnemedia.pl pokazują, że blog Aniagotuje.pl w lutym br ... Miesiąc do miesiąca na Ania Gotuje przy spadku liczby internautów o 57,3 tys. (1 proc.) ...
Jej przepisy z portalu kulinarnego "Ania gotuje" są bardzo popularne i korzysta z nich mnóstwo... Majonez gości na naszych stołach zarówno od święta, jak i na co dzień. To ważny składnik ...
W maju br. witrynę Kwestiasmaku.com odwiedziło 3,99 mln użytkowników, co dało 14,4 proc. zasięgu. Wykonali w serwisie 24,67 mln odsłon, każdy przeciętnie 6,2 - wynika z danych z badania ...
#złotaksiążka, #gotujęwdomu Dobry wieczór kochani mam dziś nerwy na maksa. A wiecie dlaczego ? Piekłam dwa razy chleb z przepisu bloga Ania gotuje chleb na proszku do pieczenia i za każdym razem ...
Systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z tej strony internetowej (web scraping), jak również eksploracja tekstu i danych (TDM) (w tym pobieranie i eksploracyjna analiza danych ...
Ewa Wachowicz podzieliła się na swoim blogu recepturą na szarlotkę w słoiku ... z łatwo dostępnych składników. Redakcja poleca Ania Starmach zdradza przepis na jesienny deser.
Ania Starmach angażuje się w promowanie projektu "Ubrania od serca" już od kilku lat. Wiernie uczestniczy w akcji od samego początku jej powstania. - W tym roku po raz pierwszy dwie marki w jednym ...
Magdy Gessler czy Ewy Wachowicz. Gotowi? Czas start ... godziny w 210 °C, patyczkiem sprawdzałam, czy chleb jest już gotowy - pisze Anna na swoim blogu hpba.pl. Zrobić tzw. krótki zakwas (np.
Czy to mu Ania gotuje w domu? Często jest to ryż z warzywami i nie kurczak, a ryba - powiedział piłkarz. Lewandowski zdradził, że kucharze i dietetycy klubowi czyli z klubu Bayern Monachium dostali ...
Jak ją zrobić? Swoimi niezawodnymi przepisami na paschę podzieliły się Ewa Wachowicz i Ania Starmach. Daktyle i figi drobno kroimy, dodajemy rodzynki (dzień wcześniej zalewamy je alkoholem).
Łatwym przepisem na tę przekąskę podzieliła się na swoim blogu Ewa Wachowicz. Owoce w takiej odsłonie będą idealnym dodatkiem nie tylko do sałatek, ale też różnych dań obiadowych.